Team Osteopathie Amsterdam

Sander Kales

Sinds 2001 Osteopaat en oprichter van Osteopathie Amsterdam.

“In 2013 ben ik als directeur verbonden aan de Stichting Wetenschappelijk Osteopatisch Onderzoek (swoo.nl) en van 2014 tot 2022 bestuurslid geweest bij het NVO, de beroepsvereniging van de osteopaten (osteopathie.nl).

Naast de praktijk en mijn bestuurswerkzaamheden heb ik mijn eigen cursus ontwikkeld welke in diverse landen gegeven wordt (Nederland, Canada, Polen, Duitsland en Spanje) en ben ik docent bij verschillende osteopathiescholen in Europa in de vakken morphologie, sensomotoriek en viscerale integratie.
In 2013 heb ik mijn M.Sc. in kinderosteopathie behaald bij de Universiteit van Wales.”

Zie hier voor verdere scholing en werkervaring

Nadi Blokhuis

“Ik vind een individuele en persoonlijke benadering erg belangrijk, door net even dat stapje extra te zetten voor iemand.

Na mijn studie fysiotherapie ben ik direct begonnen met de masteropleiding osteopathie en ben sinds 2020 afgestudeerd. Gedurende mijn studie osteopathie ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut in twee praktijken. Vanuit de fysiotherapie heb ik ook de opleiding tot musculoskeletaal echografist gevolgd. Met echografie kan ik duidelijkere diagnoses stellen en de klacht gemakkelijker opsporen. De echografie zal ik dan ook meenemen als diagnostisch middel voor de osteopathie.

Vanaf mijn eerste studiejaar tot op heden ben ik werkzaam voor de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Osteopathie (SWOO). Door wetenschap in de praktijk mee te nemen probeer ik een zo goed mogelijk behandelplan op te stellen op weg naar herstel.”

Zie hier voor verdere scholing en werkervaring

Hilje Kales-Hoeksema

“Ik werk sinds 2007 met veel plezier voor Osteopathie Amsterdam. Ik doe dit in de functie van Praktijkmanager. Naast mijn werk als receptioniste, regel ik alles met betrekking tot pand, huurders, boekhouding en alles wat komt kijken bij het zelfstandig ondernemerschap.
Met vragen over onze praktijk kom je via de mail altijd bij mij terecht.”