Kosten en vergoedingen

Sander Kales:
– Eerste behandeling: 45-60 minuten: €98
– Vervolgbehandelingen: 30 minuten: €75

Nadi Blokhuis:
– Behandeling van 45-60 minuten: €98

U krijgt een factuur mee, die u in kunt dienen bij de ziektekostenverzekering indien u aanvullend verzekerd bent. Op de factuur staat het bankrekeningnummer waarop u het bedrag kan overmaken.

Indien u een behandeling wilt afzeggen, kan dit bij de receptioniste via 020-6201900. Bij geen gehoor graag een mailtje sturen én de voicemail inspreken om misverstanden te voorkomen.

Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren zijn afgezegd, moeten wij helaas in rekening brengen.

Vergoeding door ziektekostenverzekering

De meeste ziektenkostenverzekeraars hebben de vergoeding voor osteopathiebehandelingen in een aanvullende verzekering opgenomen. Klik hier voor de link naar het NVO, de beroepenvereniging. U kunt dan het jaar aanklikken om naar het overzicht te gaan van vergoedingen door ziektekostenverzekeringen.

Meestal is de verwijzing van een arts niet nodig, maar kijkt u voor de zekerheid en voor meer informatie op de website van uw verzekeraar.
Soms staat osteopathie niet letterlijk in de vergoedingenlijsten genoemd, maar wordt de behandeling toch vergoed. Zo valt osteopathie bij sommige verzekeraars onder ‘alternatieve bewegingsleer’ of ‘oefentherapie’. Neem contact op met uw verzekeraar voor de exacte voorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en lid van het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO).

AGB-code van Sander Kales is 90027770 en van Nadi Blokhuis is 90109521.

AGB-code van Osteopathie Amsterdam is 90006717.

Websites met meer informatie over zorgverzekeringen en hun aanvullende pakketten hieronder:

Independer.nl

Zorgwijzer.nl

Zorgverzekeringwijzer.nl

Overstappen.nl