Wie zijn wij?

 

Sander Kales, Osteopaat:
Sinds 2001 ben ik Osteopaat en de oprichter van Osteopathie Amsterdam. In 2013 ben ik als directeur verbonden aan de Stichting Wetenschappelijk Osteopatisch Onderzoek (swoo.nl) en sinds 2014 bestuurslid bij de NVO (osteopathie.nl). Naast de praktijk en mijn bestuurswerkzaamheden, heb ik mijn eigen cursus ontwikkeld welke in verschillende landen gegeven wordt (NL, Canada, Polen, Duitsland) en ben ik docent bij de Osteopathie Schule Deutschland (osteopathie-schule.de) in de vakken morphologie, sensomotoriek en viscerale integratie. Bij PRO-Osteo (pro-osteo.nl) ben ik docent aan de kinder- osteopathie opleiding.
In 2013 heb ik mijn M.Sc. in kinderosteopathie behaald bij de Universiteit van Wales.

Zie hier voor mijn verdere scholing en werkervaring >

 

Hilje Kales-Hoeksema: (midden)
Ik werk sinds tien jaar met veel plezier voor Osteopathie Amsterdam. Ik doe dit in de functie van Praktijkmanager. Ik regel alles met betrekking tot pand, huurders, boekhouding en alles wat komt kijken bij het zelfstandig ondernemerschap. Ook werk ik op de receptie. Het ontmoeten van alle patiënten in de wachtkamer vind ik ontzettend leuk. Dus wie weet, tot binnenkort.

Margreet Kunst: (links)
Op donderdag en vrijdag ben ik met veel plezier het gezicht van de receptie. Inmiddels werk ik ruim drie jaar voor deze fijne praktijk, waar ik graag help met al je vragen. Naast praktijk-assistente ben ik moeder en ontwerpster van o.a. sieraden.

Michaela de Jong: (rechts)
Ik ben sinds drie jaar werkzaam bij Osteopathie Amsterdam voornamelijk als praktijk-assistente. Het is een prettige praktijk, waar ik door de jaren heen veel blije mensen heb gezien die baat hebben bij de behandelingen. Dat maakt mijn werk alleen nog maar leuker. Omdat wij in de wachtruimte zitten, hebben we veel contact met iedereen en zijn wij ook heel toegankelijk voor vragen, regelen van praktische zaken of gewoon een praatje.